ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK
ARANY TÁRSASHÁZ
(Debrecen, Arany János utca - Széchenyi utca)
 Nyomtatás
Átadás: 2019. július 31
Lakások területe: 43-117
Ár: 23M Ft - 118M Ft

Debrecen belvárosában, dinamikusan fejlődő környezetben, 36 lakásos, illetve 54 lakásos társasházi épületek épülnek 2019. 07.31-i átadással! A projekt műszaki tartalma miatt a társasház prémium kategóriás. A tervezés és kivitelezés középpontjában az ingatlanok értékállósága áll. Az épületek fűtését rendkívül gazdaságos üzemű, központi távhő-rendszer biztosítja, lakásonként egyedi mérővel. Az emeleti lakások legtöbbje erkéllyel rendelkezik; a 4. emeleten pedig tágas penthouse lakások kerülnek kialakításra, nagyméretű tetőteraszokkal, egyedi kilátással. A közös helyiségekben tágas lépcsőház és magas minőségű, energiatakarékos, 8 személyes liftek kerülnek elhelyezésre. A tetőre szerelt napelemek kiegészítő áramforrásként funkcionálnak, melyekkel a társasház közös rezsiköltségeit közel 95%-ban fedezi. A luxus kivitel részekén többek között Okosotthon-funkcióival is ellátott lakás kerül a leendő tulajdonos birtokába.

Minden lakás klimatizált; a kültéri egységek a társasház tetején lesznek elhelyezve, a beltéri egység, illetve egységek pedig a kiviteli terveknek megfelelő helyen.

Az épületeken belül, a pinceszinti teremgarázsban az Arany János utcai társasházban 30 db garázs és 21 db beálló épül, melyek az Antall József körútról a kialakított le-felhajtó rámpán keresztül közelíthetőek meg. A Széchenyi utcai társasházhoz a pinceszinten 21 db garázs, illetve 31db beálló készül, melyekhez a lehajtó a Mácsai Sándor utca felől található. A garázs- illetve beálló vásárlása nem kötelező.

Lakás méretek: 34-117 m2
Lakás árak: 23M Ft - 118M Ft
Beálló: 3M Ft
Garázs: 3.5M Ft

A feltüntetett lakásár nem tartalmazza:
• a konyhabútort,
• a beépíthető konyhai berendezéseket,
• a beépített szekrényeket,
• a lakáson belüli világítótesteket.

Keressen minket bizalommal, hogy rajtunk keresztül ismerje meg Debrecen legmodernebb társasházának részletes paramétereit!

További információ:
Kovács Rajmund
30/57-999-59
eladó lakások itt